NEUROSONIC/ 5 x yli 30 min

Sisältää 5 x yli 30 min hoidon.

Neurosonic auttaa:

  • Rentoutumaan
  • Nukkumaan paremmin
  • Palautumaan nopeammin
  • Treenaamaan tehokkaammin

Monet tutkimukset ovat viime aikoina osoittaneet, että uniongelmat ovat lisääntyneet ja palautuminen on heikkoa. Myös kroonisesta kivusta kärsivien määrä on lisääntynyt. Huonosti nukuttu yö ei lataa akkuja kiireiseen ja muutoksia täynnä olevaan työpäivään, jota rytmittää useiden älylaitteiden- ja viestintäkanavien välillä surffailu ja jatkuvat keskeytykset.

Neurosonic on kehitetty kehollisen stressitilan, kivun ja uniongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Menetelmä perustuu matalataajuisen värähtelyn kokonaisvaltaisiin vaikutuksiin aineenvaihdunnassa ja hermostossa. Kun unettomuus ja stressitila virittävät hermostomme äärimmilleen, Neurosonic auttaa rauhoittamalla hermostoa. Tuotteisiimme integroitua rentoutusmenetelmää ohjataan sovelluksen avulla. Hoidot kestävät 10-41 minuuttia riippuen siitä, mihin hoidoilla halutaan vaikuttaa: uneen, vireystilaan ja/tai kipuun.

Virkistävät ja rentouttavat ohjelmat:
Lyhyet 10-20min rentoutus-ohjelmat lievittävät lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä.
Pidempiä ohjelmia 20-41min käytetään rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. 

10min Tehonokoset soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävänä.

Aktivoivat ohjelmat:

Lyhyt 12min rentoutus/hieronta käytetään vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. 

Pidempi 24min sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Palauttavat ohjelmat

Palauttavat ohjelmat ovat tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen, lisäten voimakkaasti veri- ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia.

36-41min ohjelmat ovat erinomaisia yhdistelmäohjelmia unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

HUOM! Ostettuasi tuotteen verkkokaupasta, varaathan aikasi p. 050-3821785 tai info@foreverjoensuu.fi

TERVETULOA rentoutumaan!

140,00 € / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl