FYSIOTERAPIA + X-TONE

Fysioterapia + X-tone laitehoito (MMS).

Lähetteellä tai ilman lähetettä.

Ostettuasi tuotteen verkkokaupasta, voit varata ajan hoitoon p. 050-3821785

 

75,00 € / kpl sis. alv 0,00 %
  Kpl

Mikä on CTN X-Tone™ ja MMS hoito?

CTN X-Tone on uusi MMS (Magnetic Muscle Stimulation) laite kehonmuokkaamiseen, joka tuhoaa rasvaa ja kehittää lihaksia  samanaikaisesti.
CTN X-Tone™ supistaa lihaksia yli sen, mikä on mahdollista normaalin harjoittelun kautta, mikä antaa paremman lihasvasteen ja kiihdyttää myös rasvasolujen rikkoutumista. Rikkoutuneista rasvasoluista vapautuvat lipidit muuntuvat verenkierrossa olevien fagosyyttinen toimesta verensokeriksi ja näin rikkoutuvien rasvasolujen energia poistuu kehosta normaalin metaboliikaan avulla.
MMS prosessi toimii ohjaamalla voimakkaasti fokusoitua sähkömagneettista energiaa hoidettavalle alueelle, pakottamalla lihakset supistumaan 100%:sti niiden kapasiteetista ja pitämällä supistusta yllä jopa kuusi sekuntia kerrallaan. Erilaiset valmiiksi ohjelmoidut hoito-ohjelmat mahdollistavat helpon, tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun.
Normaalikuntoinen henkilö, riippumatta siitä kuinka vahva hän on, voi supistaa
tahdonvaraisesti lihaksensa noin 30-35%:a niiden maksimikapasiteetista ja vain sekunnin murto-osan ajan kerrallaan. Vasteena näihin lihassupistuksiin, lihas rekonstruoi itsensä hajottamalla soluja, jotka lepovaiheessa jakautuvat ja kasvattavat sekä vahvistavat lihasta.


Kuntoutus & aktivointi & vahvistus:
MMS hoitomenetelmä on alunperin kehitetty vammoista toipumiseen ja lihasten
nopeutettuun kuntoutukseen ja vahvistamiseen erilaisten onnettomuuksien ja leikkausten jälkeen. MMS mahdollistaa lihasten tehokkaan harjoittamisen myös silloin, kun normaalille liikunnalle on esteitä, kuten esimerkiksi nivelvammat ja leikkaushaavat jne. MMS toimii hyvin myös hermoratojen ja heikentyneen verenkierron elvyttämisessä.

Onko CTN X-Tone laite tehokas myös lihasten palauttamiseen?
CTN X-Tone™ on ei-invasiivinen eikä vaadi palautumisaikaa hoitojen jälkeen. Jotkut asiakkaat kokevat lievää lihasten arkuutta hoitoa seuraavana päivänä, mutta eivät mitäänniin voimakasta kuin mitä tunnet perinteisestä treenistä, koska MMS hoito ei hapota lihaksia samalla tavoin kuin perinteinen fyysinen rasitus. Kovan harjoituksen tai muun rasituksen jälkeen kipeytyneitä ja jumittavia lihaksia voidaan palauttaa tehokkaasti MMS hoidolla. 


Onko MMS hoidossa riskejä?
MMS hoitoja tehtäessä on erittäin tärkeää muistaa, ettei hoitopäitä käytetä rintakehän ja yläselän alueella, koska MMS pulssi supistaa myös sydänlihasta ollessaan sen kohdalla. Varsinaisia kontraindikaatioita ei ole, mutta metalliesineitä kuten lävistyksiä tai muita koruja ei saa hoitoalueella olla, eikä hoidettavalla alueella saa olla avohaavoja tai alle kuusi kuukautta vanhoja leikkausarpia. Raskaana oleville naisille ei MMS hoitoja suositella.


Yhteenveto:
- Ei rintakehään
- Ei Yläselkään
- Ei Tekonivel alueille / metallia sisältäville alueille
- Metalliesineet kuten korut, lävistykset yms otettava pois hoidon ajaksi
- Elektroniset laitteet kuten puhelimet, autonavaimet yms otettava pois lähialueelta
- Ei haava alueille tai alle 6 kk vanhoille leikkausarville

Millainen on CTN X-Tone™ -hoito?
Hoitoprosessi aloitetaan yleensä aina konsultaatiolla, missä määritellään lähtötilanne, mitataan  hoidettavat alueet tulevaa referointia varten ja sovitaan
hoitosuunnitelma tavoitteiden mukaan. Eri lihasryhmiä, esim. vatsalihakset, reidet ja pakarat voidaan hoitaa samalla käynnillä peräkkäin, mutta saman alueen hoitojen välissäsuositellaan 48h lepojaksoja. 
Ensimmäinen toimenpide on hoitopäiden kiinnittäminen velcronauhan avulla hoitoalueelle. Kun hoitopäät ovat paikallaan, käynnistetään valittu hoito-ohjelma alhaisella teholla(suositus on 40 % /100 %). Hoidon käynnistyttyä voidaan hoitopäitä hieman liikuttaa ja etsiä parhaiten lihasta supistava kohta, mikä vaihtelee tapauskohtaisesti. Optimaalisen hoitokohdan löydyttyä jatketaan hoitoa alhaisella teholla ainakin 5 minuuttia, jotta lihakset lämpenevät ja verenkierto vilkastuu, minkä jälkeen tehoa voidaan nostaa haluttuun tasoon
vaiheittain. Hoitoa ei keskeytetä tehoa säädettäessä vaan se tehdään hoitopäiden ollessa päällä. Normaalisti MMS hoito kestää 30 minuuttia, mutta esim. fysioterapian yhteydessä tehtävä lihasjumin vapauttaminen onnistuu yleensä paljon nopeammin – jopa viidessä minuutissa.

Milloin näen tuloksia?
Saatat tuntea ja nähdä tuloksia heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, varsinkin jos hoidon tarkoitus on palauttaa lihasryhmää tai vapauttaa hermopinnettä jne.
Jos hoidon tarkoitus on kehonmuokkaus ja lihasten kehittäminen, niin silloin tarvitaan useampi hoito pidemmällä aikavälillä. Normaalisti tulokset alkavat näkyä viiden hoitokerran jälkeen. Joitakin havaittavia tuloksia voidaan nähdä ja tuntea jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Nämä ovat pieniä muutoksia, kuten ryhtiparannuksia ja lihasten tiukempaa tunnetta. Useimmat asiakkaat huomaavat merkittäviä tuloksia 2 – 4 viikon sisällä.

Kuinka kauan saavutetut tulokset kestävät?
Jos saat lihakset haluamaasi kuntoon kerran, etkä jatka MMS hoitoja tai et palaa enää kuntosalille, on todennäköistä , että saavutetut tulokset säilyvät normaalisti
kuntosaliharjoittelun tapaan henkilöstä riippuen, mutta on luonnollisesti suositeltavaa, että pidät saavutetut tulokset yllä hyvällä ruokavaliolla, liikunnalla halutessasi MMS laitteella tehdyillä ylläpitohoidoilla esim. kahden kuukauden välein per lihasryhmä.


CTN X-Tone™ on erinomainen tapa nopeuttaa harjoittelun tuloksia ja kuntouttaa eri lihasryhmiä tarpeen mukaan. Koska MMS hajottaa hoidon aikana myös rasvasoluja, tekee se tästä hoidosta erittäin tehokkaan vartalonmuokkaustyökalun ja koska hoitoaika on verrattain lyhyt, eikä toipumisaikaa tarvita, sopii tällainen hoito erinomaisesti kiireisilleasiakkaille.

Koska laite ei kehitä hapenottokykyä eikä kardiovaskulaarista kuntoa, tulee normaalia kuntoliikuntaa jatkaa MMS hoitojen lisäksi.