FysioTreeni/30

FysioTreeni

- Aktiivista fysioterapiaa ja kokonaisvaltaista liikeharjoittelua, joka suoritetaan fysioterapeutin ohjaamana asiakkaan lähtökohdat ja yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden

- liikeharjoittelun tavoitteena on mm.

      - korjata mahdollisia kehon virheasentoja

      - lisätä kehoon voimaa ja kestävyyttä

      - parantaa ryhtiä

      - lisätä kehon liikkuvuutta ja tasapainoa

FysioTreeni sopii harjoitusmuotona kaikille; istumatyöläisille, aktiiviliikkujalle/kuntoilijalle sekä tavoitteellista urheilua harrastavalle.

FysioTreeni harjoittelun avulla pyritään ehkäisemään urheiluvammoja, optimoimaan kehon toiminnallista suorituskykyä sekä tuetaan itse lajisuoritusta (esim. Golf, juoksu, jalkapallo jne).

FysioTreenissä painotetaan vaivojen ennaltaehkäisyä, kehon toiminnan ja harjoittelun optimoimista, suorituskyvyn parantamista sekä annetaan ohjeita turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun tukien ja huomioiden asiakkaan mahdolliset rajoitukset (esim. oireet ja vammat).

Oireiden hoito ja niiden taustalla olevien ongelmien korjaaminen on tärkeää ja muodostaa perustan oikealle harjoittelulle ja siinä kehittymiselle.

FysioTreenin tavoitteena on terveellisten ja aktiivisten elämäntapojen pysyvä omaksuminen sekä fyysisen toimintakyvyn parantaminen ja ylläpitäminen.

Paketti sisältää 30 h FysioTreeniä.

HUOM! Sopimusasiakkaille hinta on 1920 e/30 h. 

Lunastettuasi tuotteen verkkokaupastamme, fysioterapeuttimme on sinuun yhteydessä.

Lisätietoja p. 050-3821785

2 130,00 € / kpl sis. alv 0,00 %
  Kpl